Gravid vecka 24 <3

Ni som följer mig på instagram vet ju redan, och det är väl inte direkt någon hemlighet att jag nu är gravid i vecka 24! Det har bara gått så sjukt fort den här graviditeten att jag själv inte har hunnit med att skriva om det här.

Det börjar bli svårt att ignorera den här magen, kan inte minnas att den var så här stor sist gång i vecka 24? Det tråkiga är ju att jag knappt har några bilder på mig och min mage ifrån förra graviditeten så jag har inte så mycket att jämföra med. 

Jag mår ungefär som sist gång: TRÖTT! Annars tror jag faktiskt att kroppen är lite starkare och jag har inte lika mycket ryggont. Jag har väl vart lite snälla mot mig själv det här gången också. Sist gång stod jag på mässor och marknader under hela graviditeten och min rygg var helt paj runt v 30 och jag blev i stort sett sängliggandes efter det. Så den här gången har jag bokat av alla mässor och försöker röra på mig så mycket som kroppen tillåter, promenader och yoga!

Så hittills har ryggen klarat sig någorlunda och jag känner att energin är på väg tillbaka! Vill ju kunna jobba fram tills sommaren och sedan känna att man kan ta det lugnt med gott samvete.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-02-21

Lämna en kommentar