Origami är ju något som har varit väldigt populärt de senaste åren. Inte minst i inredningen, både som lampor och prydnader. Det är ju otroligt vackert med origami och väldigt kul att göra.

När jag var liten gick jag till biblioteket och lånade mängder med origamiböcker som jag sedan studerade noga medan jag försökte följa de tryckta instruktionerna. Nuförtiden så finns det mängder med bra videoinstruktioner på bland annat youtube. Det är betydligt enklare att följa en videoinstruktion, man tappar lätt bort sig annars och ger upp.

När jag ser fina origamipapper så köper jag det. Fast jag har inte riktigt haft tid att sätt mig ner och vika. Men nu när Leonard tycker att det är så kul när jag viker små saker till honom så satte vi oss ner tillsammans och vek lite ( jag vek han tittade på ?). Dom här papperna jag använde mig av är kvadratformade i ca 7,5 cm i fina färger med söta mönster.

Jag tänkte göra ett gäng med tranor och sätta ihop till en vacker mobil. På bilder ovan kan ni se lite inspiration på origami-mobiler.

Men vi får se vart vi hamnar i slutändan!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here