En söt liten sommarklänning

Lite nya bebiskläder som jag hunnit med på min lediga tid :). Jag har köpt så mycket fina tyger och konstruerat lite nya mönster så var bara tvungen att provsy lite och de blev ju ganska bra! Puffbyxorna är ju så söta till allt! Men supersvårt att veta hur dom faktiskt sitter på en liten bebis, det återstår att se. Vågade mig även på att sy en liten klänning i ett blommigt bomullstyg. 

När jag inte orkar gör något annat så sitter jag och virkar framför en bra serie. Ni kanske kommer ihåg dom söta hängsebyxorna som jag virkade i thailand? Det här är samma designer som har gjort även detta mönstret och det är så fina och enkla mönster att man kan sitta och virka samma sak på löpande band! Ni hittar hennes mönster här om ni är sugna på att prova. 

Jag har förresten skapat ett instagramkonto enbart för min sömnad! Följ mig gärna även HÄR!

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-05-28

Lämna en kommentar