Lite nya bebiskläder som jag hunnit med på min lediga tid :). Jag har köpt så mycket fina tyger och konstruerat lite nya mönster så var bara tvungen att provsy lite och de blev ju ganska bra! Puffbyxorna är ju så söta till allt! Men supersvårt att veta hur dom faktiskt sitter på en liten bebis, det återstår att se. Vågade mig även på att sy en liten klänning i ett blommigt bomullstyg. 

När jag inte orkar gör något annat så sitter jag och virkar framför en bra serie. Ni kanske kommer ihåg dom söta hängsebyxorna som jag virkade i thailand? Det här är samma designer som har gjort även detta mönstret och det är så fina och enkla mönster att man kan sitta och virka samma sak på löpande band! Ni hittar hennes mönster här om ni är sugna på att prova. 

Jag har förresten skapat ett instagramkonto enbart för min sömnad! Följ mig gärna även HÄR!

Tidigare inläggGravid uppdatering – vecka 36
Nästa inläggLite inköp till bebisen

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here