Nu när det börjar närma sig har jag börjat fixa lite med att förbereda inför bebisens ankomst :). Har köpt in lite söta saker ifrån bland annat Jollyroom som ni ser på bilden. Det är väldigt svårt att begränsa sig när man väl börjat köpa in saker som kan vara bra att ha. Men nu har jag beställt det som är antingen praktiskt eller supergulligt och inte-kan-stå-emot-prylar!

Det jag verkligen har satsat mer på denna gång är fina och söta praktiska saker. Alltså inte bara en filt eller spy-handdukar, utan sådana man verkligen gillar! Man känner sig ju inte direkt på topp i början med en nykläckt bebis och då hjälper det verkligen att omge sig av fina saker ( för mig i alla fall!). Det är inget man känner för att spontan-shoppa heller när bebisen väl är här, för då tar man det som finns och är närmast.

  • Jag köpte två lite större, mysiga och svala filtar. Och fem lite mindre i samma material som går att använda till det mesta! Det är väldigt bra att torka, skyla ifrån solen eller bara för att det är mysigt.
  • En söt liten kanin nattlampa ifrån Rice, nattlampa är bra att ha i sovrummet så man ser när man matar men ändå inte vill tända upp hela sovrummet. Leo tyckte väldigt mycket om sin nattlampa och har alltid velat ha en liten lampa tänt i rummet. 
  • Små fina pyjamaser som man såklart kan ha hela dagen lång :). Och två supersöta bodys ifrån Petit bateau<3 

Lite andra saker som vi köpt in är en ergonomisk bärsele, väldigt praktiskt! Och en sval bärsjal i bambu att använda den första tiden, hade ingen aning om att det skulle vara så här varmt när jag köpte bärsjalen, så därför var det ett väldigt bra köp. Det blir ju oftast varmt som det är med en liten bebis så tätt inpå, så jag tänker mycket på material och tygval på kläder så att det inte blir för varmt. Bättre med lager på lager, så man lätt kan skala av ju varmare det blir.

Vi köpte även en babykorg ifrån Petit cherie och ett vaggstativ till. Jag tog bort inredningen i moseskorgen och la dit ett egensytt babynest istället. Tycker det blev riktigt sött i all sin enkelhet :).

Tidigare inläggEn söt liten sommarklänning
Nästa inläggGör din egen pom pom girlang i garn

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here