Kanske ångrar jag att jag skriver det här men… det är SÅ MYCKET HÄRLIGARE att vara gravid i värmen än i snöslask ( vilket jag oftast varit)!

Så skönt att byta ut ryggsäck och vinterkappa emot…

Sommarklänning och strandväska!

Bästa nöjet just nu är att hänga i solen och virka

Det känns som att jag kommit ur en liten svacka av pollendimma, ryggont, foglossning och allmänt negativ inställning. Kanske är det äntligen pollenmedicinerna som börjat verka, kanske är det värmen som får mig att må bra, kanske börjar jag se ljuset i tunneln. Spelar inte så stor roll vad det egentligen beror på men jag mår allmänt bättre nu än jag gjort dom senaste veckorna, därav utebliven gravid-uppdatering. Kändes inte så kul att varken vara med på bild eller ens skriva något alls. 

Bild ifrån vecka 31

Så trots att jag är otympligare än någonsin så mår kroppen något bättre och det gör stor skillnad. Det är så otroligt skönt att slippa ha så mycket kläder på sig. Betydligt lättare att bara hänga utomhus medan Leonard härjar runt på olika lekplatser och äta glass. 

Bild ifrån vecka 36

Men det är desto svårare att hitta kläder som passar nu, alla korta klänningar blir ju superkorta med en stor mage :). Så jag har faktiskt börjat sy lite sommarklänningar som såklart går att använda även efter graviditeten. Mer om det i ett annat inlägg!

Annars så har bebisen lagt sig med huvudet neråt, skönt att slippa oroa sig över det. Kanske även sjunkit ner en aning då jag kan andas lite enklare och det känns även i fogarna. 

Jag har börjat att packa BB-väskan, men drar ut lite på det. Förra gången packade jag inte speciellt mycket saker alls, men det gick bra ändå! Har även köpt in lite nya babyprylar som jag kan visa i ett separat inlägg. Och så måste jag ta tag i den där lilla babyhörnan vi tänkte ha i sovrummet. Men än finns det gott om tid ( förhoppningsvis)!

Tidigare inläggHur går det med utrensningen?
Nästa inläggEn söt liten sommarklänning

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here