Ordning och reda i skafferiet

Även om jag inte hann klart med konmari till midsommar som jag först hade planerat ( pga höggravid och noll energi), så har jag ändå fortsatt i lugnt tempo. Och för varje litet framsteg i utrensningen så känns det så skönt, som en lättnad. Istället för att bli irriterad över att man inte hittar något i skåpen eller att behöva trycka in något som egentligen inte får plats, så finns det nu en plats och jag vet precis vart den står!

Jag rensade i skafferiet igår för att jag ville få plats med mediciner längst ner i skåpet. Som ni ser så är det rätt trångt och rörigt! På bänken står min belöning :).

Så här ser skåpet ut efteråt. Kanske inte ser ut som att jag har rensar ut så mycket men det har jag! Det fanns nästan tre av allt ( för att jag inte har hittat det jag letat efter och köpt nytt istället) och så mycket som gick ut för flera år sedan. Man skulle kunna tro att jag är en mästerbagare med allt det mjölet, sju olika sorter ( om inte MER?). Ja, ni förstår…

Det jag gjorde var att ställa allt efter kategorier så att man enklare hittar och satte småsaker i lådor som jag hade liggande. Så nu vet jag precis vart allt är och medicinerna fick även plats på en hylla så dom slipper stå på köksbänken och damma. Så nöjd! Ska försöka baka lite bröd med allt mjöl också :).

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-08-16

Lämna en kommentar