Äntligen finns dom i lager i butiken igen! Alltså dessa ananas-örhängen… Har inte haft det helt enkelt att ta fram en bra arbetsgång på dom. Första gången jag gjorde dom så la jag ner väääldigt mycket tid på dom. Efter många försök så tyckte jag att jag fick till dom fint. Men att sedan göra flera att sälja är inte alltid helt enkelt. Det är inte rimligt att ett smycke tar två timmar att göra, det blir väldigt låg timpenning. Men jag vill heller inte peta på kvalitén. Det är viktigt att jag känner mig nöjd med det jag säljer.

Så efter många timmars petande och färgblandande så känner jag ändå att jag fick till det! Är nöjd med resultatet och bara jag lyckas blanda till mer ananasfärg så kan det bli några fler lyckade ananas- örhängen.

Vad tycker ni? Är dom godkända?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here