Rönnbärsklänning och rävar

Men hur har det gått på sömnadsfronten? Kanske ni undrar nu när det bara är en massa smycken överallt. Det är ju väldigt svårt att hinna med allt, men såklart har jag hunnit sy lite ändå!

Jag har köpt väldigt mycket tyg, så mycket att det börjar bli fullt i mitt utrensade tygskåp. Det är då man vet att det är dags att sy. Ett av tygerna kommer ifrån Vintage in my heart det är så fint det här tyget! Älskar färgerna och rönnbären! 

När jag syr trikåklänningar till mig själv så utgår jag i princip alltid ifrån min trikågrund ( kanske orkar jag lägga ut den här någon gång), och gör sedan ändringar efter hur jag känner för stunden. Det blev en enkel knälång omlottklänning med pingvinärm. 

Jag har även hunnit med att rita en grund till bodys, så jag fick ta å provsy dubbelt upp till kompisens tvillingar och se hur måtten blev. Tro det eller ej, men det är första gången jag syr en body. Det var ju superkul när allt fungerade och jag blev vän med bandkantaren

Storasystern till tvillingarna fick såklart också ett plagg. Här har jag använt mönstret till grund t-shirten och gjort lite ändringar. Gjorde ärmarna lite smalare och kortare, minskade halsen lite och förlängde och ställde ut midjan. 

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-02-19

Lämna en kommentar